Smooth Criminal… maar dan anders

door Waslijn.com • 29 januari, 2011 • Geen reacties

Smooth Criminal uit 1987 van Michael Jackson in diverse bijzondere cover versies.

Een cover voor twee cello’s gespeeld door Stjepan Hauser en Luka Sulic.YouTube voorvertoningsafbeelding Of een A Capella versie van ClusterYouTube voorvertoningsafbeelding of van Fork YouTube voorvertoningsafbeelding of gespeeld door een orkest YouTube voorvertoningsafbeelding

Smooth Criminal in een Jazzy versie van J ViewzYouTube voorvertoningsafbeeldingDe cover van Alien Ant Farm YouTube voorvertoningsafbeeldingDavid Gerrett speelt Smooth Criminal op viool. YouTube voorvertoningsafbeeldingEn een zigeuner gitaar versie van het liedje wordt gespeeld door Igor Presnyakov YouTube voorvertoningsafbeelding.

Categorie Mooie muziekjes
Meer Leesvoer

Geen Reacties