De beste cosmetica deals scoren tijdens Black Friday

Goed nieuws voor de shopliefhebbers: Black Friday komt er weer aan! Dit Amerikaanse fenomeen is een aantal jaar geleden overgevlogen naar Nederland en is inmiddels niet meer weg te denken. Zoals je waarschijnlijk wel weet draait alles bij Black Friday om grote kortingen. In dit blog lees je wat voor beautyproducten je het beste kunt inslaan en waar je het beste terecht kunt voor extreme kortingen op cosmetica.

Huidverzorging

We weten allemaal hoe duur goede huidverzorgingsartikelen kunnen zijn. Aangezien het producten zijn die je het hele jaar door nodig hebt, is het slim om op het juiste moment deze aankopen te doen. Gelukkig hebben steeds meer cosmeticabedrijven zoals Rituals Black Friday deals. Je kunt hier groots inslaan en misschien zelfs alvast een voorraad aanleggen voor de komende maanden. Wel is het advies om er snel bij te zijn. Dit soort winkels zijn namelijk altijd erg populair tijdens Black Friday.

Make-up

Ook make-up kan erg prijzig zijn, al ligt het er natuurlijk aan wat voor merken je koopt. Zelf koop ik bijvoorbeeld vaak wat duurdere mascara’s en foundation. Daarom ben ik ook altijd erg blij met de Douglas Black Friday aanbiedingen. Douglas heeft over het algemeen wat luxere make-up merken, waardoor (hoge) kortingen echt een uitkomst kunnen zijn. Naast make-up kun je er natuurlijk ook terecht voor lichaamsverzorgingsproducten of haar- en gezichtsverzorging. Overigens is dit ook hét moment om cadeausets in te slaan! Dat komt altijd wel een keer van pas.

Luxe geuren

Dit is misschien wel de beste tip die ik je kan geven: koop je favoriete parfum tijdens Black Friday. Het is altijd vervelend om te merken dat je lievelingsparfum ineens op is en je het voor de volle prijs moet aanschaffen. Dat kan een hele dure grap zijn. Op Black Friday kunnen de kortingen hoog oplopen, waardoor je ineens maar €20 hoeft te betalen in plaats van €100.

Black Friday in Nederland

Wat voor beautyproducten je ook nodig hebt, ik hoop dat ik je hiermee wat tips heb kunnen geven over waar en wat je moet kopen. Nu hoef je alleen nog maar een lijstje te maken en de datum in je agenda te schrijven. Dit jaar valt Black Friday in Nederland op 27 november, maar een aantal winkels begint al eerder met hun acties. Zo maken sommige bedrijven er een grote actieweek van, met speciale dag deals. Let dus goed op en zet desnoods een wekker, want tijdens deze actiedag geldt bijna overal dat op ook echt op is!

RubenWaslijn
RubenWaslijn
Ruben heeft een brede interesse, wat precies datgene is waardoor hij bij Waslijn.com is gaan schrijven. Hoofdzakelijk tikt hij echter artikelen over ondernemerschap en trends.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!