Wat zijn de populairste cosmetische ingrepen?

Onder de toenemende druk van social media, laten meer en meer mensen aan zich sleutelen. Dat gaat van kleine cosmetische behandelingen tot extreme plastische chirurgie. Benieuwd naar de meest uitgevoerde esthetische ingrepen van het moment? Lees dan snel verder.

Liposuctie

Een liposuctie is en blijft een klassieke en populaire plastische ingreep. Tijdens deze ingreep wordt vet weggezogen op plaatsen in het lichaam waar het zich in grote hoeveelheden opstapelt. Het zorgt ervoor dat je billen, buik en dijen er gestroomlijnder uitzien. Opgelet: een liposuctie helpt je niet om magerder te worden. Denk ook niet dat je na de operatie eender wat kan eten en je slanke lijn zomaar kan behouden.

Neuscorrectie

Een knobbeltje op de neus, een kromme neus, een te lange neus … Het zijn slechts enkele redenen waarom mensen een neuscorrectie laten uitvoeren. De meest voorkomende correcties zijn verkleiningen van de neus en rechtzettingen.

Mini facelift

Iedereen wil er graag zo lang mogelijk jong uitzien. Een facelift kan helpen om je gelaat, kaaklijn, wangen en hals zachter en minder rimpelig te maken. Een facelift of minilift zit daarom in de lift! Een mini-facelift is minder ingrijpend dan een klassieke facelift en staat garant voor kleine littekens en een korte herstelperiode.

Borstvergroting

Borsten worden nog altijd geassocieerd met vrouwelijkheid. En veel vrouwen hebben het gevoel dat hun borsten niet groot genoeg zijn om te voldoen aan bepaalde schoonheidsidealen. Ook vrouwen die omwille van zwangerschappen of gewichtsverlies, kleinere of minder stevige borsten hebben gekregen, zijn ontevreden over hun boezem. Een borstvergroting vormt dan de ideale operatie om de tevredenheid over je borsten te boosten en je terug op en top vrouw te voelen!

Ooglidcorrectie

Vrouwen die ouder worden, krijgen vaak te kampen met hangende bovenoogleden. En ook hangende onderoogleden zoals wallen, kunnen een grote bron van ergernis zijn. Zowel hangende boven- als onderoogleden kunnen een vermoeide blik geven. In dergelijke gevallen kiest men vaak voor een ooglidcorrectie.

Lippen opvullen

Lippen à la Angelina Jolie of Kylie Jenner: sommigen worden er wild van. Het is dan ook een van dé trends in beautyland. Sommige vrouwen hebben last van kleine of smalle lippen en ook bij oudere vrouwen worden de lippen soms kleiner of smaller. Je lippen laten opvullen kan helpen om je meer zelfvertrouwen te geven.

Overweeg je zelf een cosmetische ingreep? Informeer je dan goed bij een ervaren chirurg. Ga voor kwaliteit en laat je niet misleiden door goedkope ingrepen!

Robert
Robert
De #1 huismus van Nederland! Schrijft van alles over films en series, het goede leven, geluk en ambitie.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!