Bedrijfsmerchandise is een trend

Veel bedrijven worden steeds persoonlijker in hun marketing. Waar men vroeger in advertenties vooral met ‘u’ werd aangesproken, kijkt niemand er tegenwoordig nog van op als er in plaats daarvan een vriendelijke ‘jij’ wordt gebruikt. Sommige bedrijven zijn zelfs zo geliefd dat hun logo wordt gedragen door mensen die helemaal niks met het bedrijf te maken hebben! Bedrijfsmerchandise is populairder dan ooit: een ideaal moment om dus wat spullen met het logo van jouw bedrijf te laten drukken. 

 

Tijdens een evenement 

Een bedrijf komt meestal op een evenement af om een goede indruk te maken, en waar het kan te adverteren. Er is dan ook geen beter moment te verzinnen om alles op alles te zetten en flink wat merchandise uit te delen. Zorg ervoor dat je genoeg verschillende dingen hebt om tijdens het evenement aan mensen te geven. Pennen, stickers, flyers: alles kan, zolang het maar een persoonlijke indruk maakt. Door persoonlijk iets te overhandigen kom je automatisch in contact met mensen, en kun je vervolgens op dat contact ingaan om het te hebben over de services die jouw bedrijf verleent.

 

Als onderdeel van de bedrijfskleding 

Nette bedrijfskleding maakt altijd een sterke, professionele indruk. De meeste bedrijven hebben wel een shirt met het logo op de voorkant, maar dit is nog maar het begin van de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte keycords, waar medewerkers hun pasje en sleutels aan kwijt kunnen. Zeer praktisch, want de kans dat er iets kwijtraakt, wordt zo gelijk een stuk kleiner. Ook is een persoonlijke keycord een subtiele manier om duidelijk te maken dat jouw bedrijf net iets meer om de kleine details geeft.

 

In het kerstpakket

Wist je al dat je tegenwoordig veel meer dan alleen kleding en posters kunt laten bedrukken? Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om bepaalde soorten servies, zoals mokken of kopjes met schotels, met jouw logo te laten bedrukken. Combineer zo’n mok samen met een paar zakjes thee, en je hebt een leuk cadeau om je medewerkers voor de kerst te geven. Er zijn zelfs bedrijven waar je de verpakking van eten kunt laten bedrukken met een logo! Vrijwel iedereen houdt van een reep chocolade, dus ook dit kan een succesvolle toevoeging aan het kerstpakket zijn.

 

Voor een bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is het perfecte moment om jouw team te inspireren en te verbinden. Niet alleen door woorden en activiteiten, maar ook door middel van kleding! Gaan jullie bijvoorbeeld naar het strand, laat dan zonnebrillen bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Dat is gratis promotie, het ziet er leuk uit op alle foto’s, en het is ook fijn voor alle deelnemers van het bedrijfsuitje: zo weten ze precies wie er allemaal bij het bedrijf werkt, en durven ze elkaar misschien sneller aan te spreken. 

 

Robert
Robert
De #1 huismus van Nederland! Schrijft van alles over films en series, het goede leven, geluk en ambitie.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!