Een goed verlichte kantoorruimte: waar dat al niet goed voor is!

Als werkende (of je nou medewerker bent of leidinggevende!) is het belangrijk om een kantoorruimte tot je beschikking te hebben die van alle gemakken is voorzien. Naast een computer, printer en een koffieautomaat in de buurt, is ook de juiste verlichting in een kantoorruimte van belang. Zo wordt er vaak een Led paneel in een kantoorruimte geplaatst. Dit omdat zo’n paneel zorgt voor voldoende verlichting, maar daarnaast ook rustgevend werkt. In tegenstelling tot traditionele halogeenverlichting knippert het licht in zo’n Led paneel niet. Zo’n paneel kan vaak eenvoudig gemonteerd worden. Dit doordat de meeste kantoorruimtes over een systeemplafond beschikken.

 

Een systeemplafond met led verlichting

De meeste kantoorruimtes beschikken over een systeemplafond. Wanneer jij werkt in een al wat oudere kantoorruimte is het mogelijk dat hier nog traditionele halogeenverlichting aan hangt. Ga na of deze verlichting vervangen kan worden door een Led paneel. Bijvoorbeeld een Led paneel 60×120. Dit zodat je altijd over optimale verlichting in je kantoorruimte beschikt waardoor je je werkzaamheden efficiënt uit kunt voeren, zonder dat je na een aantal uur werken last krijgt van branderige en droge ogen. Led verlichting werkt namelijk rustgevend voor je ogen. Wanneer je over deze verlichting beschikt maakt het dus niet uit wanneer je eens een uurtje over moet werken.

 

Zelf leidinggevende? Deze trainingen helpen!

Ben je werkzaam als leidinggevende maar wil je je leiderschapskwaliteiten verbeteren? Volg dan een leiderschapstraining. Zo’n training is één van de trainingen van BewegingVeroorzakers. Zij bieden namelijk verschillende trainingen aan die gericht zijn op het leiderschap. Tijdens een leiderschapstraining leer je hoe je als leidinggevende op een juiste manier kunt leidinggeven aan een team. Dit zodat je een balans weet te vinden tussen het uitvoeren van je eigen werkzaamheden en het verdelen van werkzaamheden onder je teamleden. Tijdens deze training staat tevens je persoonlijke ontwikkeling centraal. Dit maakt dat je na het volgen van deze training in staat bent om mensen persoonlijke aandacht te geven en waar nodig te coachen.

 

Coaching met effect

Coachen is een belangrijk onderdeel van leiding geven. Wanneer je namelijk een team aanstuurt kan het ook zijn dat één van je teamleden niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit. Hierbij is het belangrijk dat je er als leidinggevende op de juiste manier mee om weet te gaan. Sommige teamleden hebben nu eenmaal meer aandacht nodig dan andere. Om ervoor te zorgen dat je je werkzaamheden als leidinggevende optimaal uit kunt voeren is het van belang dat je een eigen kantoorruimte tot je beschikking hebt. Dit zodat je in alle rust en stilte gesprekken kunt voeren en je werkzaamheden uit kunt voeren.

Robert
Robert
De #1 huismus van Nederland! Schrijft van alles over films en series, het goede leven, geluk en ambitie.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!