Bitcoin kopen in 2020: dat kan hier

De grote crypto currency bull race van 2018 is dan wel voorbij, voor de core fans van crypto currency en met name de Bitcoin is het einde nog lang niet in zicht. Sterker nog: de laatste paar maanden fluctueren de prijzen weer en is er veel activiteit te meten in crypto land. Via sites als livecoinwatch en Binance kun je op erg simpele wijze dagelijks de koersen monitoren.

 

Maar zelf Bitcoin kopen tegen het einde van 2020 aan: waar kun je dat nu nog gemakkelijk en vertrouwd doen? Wij gingen op onderzoek uit en kwamen uit bij Satos.

 

In 3 stappen snel en makkelijk Bitcoin kopen

 

Op sites zoals Satos kun je binnen enkele minuten een zogeheten wallet aanmaken. Deze digitale portefeuille is nodig om op veilige wijze jouw Bitcoin en andere crypto currency op te slaan. Een wallet is veelal beveiligd met een private key. Bewaar deze goed, want dit is jouw sleutel tot je portemonnee – en niemand anders heeft deze key!

 

Aan je online account kun je tevens een bankrekening koppelen. Vervolgens kun je eenvoudig je bestellingen plaatsen (of eerst rustig de wisselkoersen berekenen) en komt deze terecht in je digitale wallet. 

 

Waar je enkele jaren nog door allerlei bochten moest springen om de digitale munten aan te schaffen, kan je nu vaak met iDeal betalen. Wel zo makkelijk.

 

Waarom nog Bitcoin kopen in 2020?

 

Bitcoin blijft een veelbesproken onderwerp in crypto kringen: het is per slot van rekening nog altijd de populairste crypto coin. De koers schiet van dag tot dag als een raket heen en weer, en er zijn stalen zenuwen voor nodig om de juiste keuzes te maken. De potentie van de techniek achter de eenheid is nog altijd groot. 

 

Mocht je de stap willen zetten om Bitcoin te kopen, probeer je dan ten alle tijden goed te laten informeren. Bijvoorbeeld door op diverse fora informatie te lezen, te kijken wat andere (professionele) investeerders doen en goed de koers in de gaten te houden.

 

Disclaimer: Waslijn.com en partners zijn geen financieel adviseurs. Artikelen zoals deze op Waslijn.com zijn uitsluitend bedoeld ter entertainment en informatie. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor mogelijk geleden schade. Voor professioneel financieel advies raden wij aan op zoek te gaan naar een professionele adviseur.

Robert
Robert
De #1 huismus van Nederland! Schrijft van alles over films en series, het goede leven, geluk en ambitie.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!