Nieuwe laptop nodig? Check de refurbished selectie!

Laptops zijn zo nu en dan toe aan de nodige vervanging. Met name nu het nieuwe studiejaar voor de deur staat. Of je nu back to school gaat, of begint aan een nieuwe stage (en helaas je eigen laptop moet funden): een refurbished laptop is ideaal. Je houdt meer geld in eigen zak, maar kan toch genieten van een zo-goed-als-nieuwe laptop!

 

In dit artikel hebben we een aantal tips voor je wanneer je op zoek bent naar een nieuwe, sterke laptop. Zoals bijvoorbeeld een refurbished MacBook

 

Welke MacBook is er voor jouw benodigdheden?

 

Ga je voor de MacBook Air? De Pro? Er zijn behoorlijk wat varianten om uit te kiezen wanneer je op zoek gaat. Nog niet te spreken van de verschillende specificaties en bouwjaren. 

 

Wanneer je echter specifiek zoekt in de refurbished selectie, dan moet je weten dat er verschillende soorten refurbished zijn. De beste sites maken het makkelijk voor je om dit te kunnen selecteren, zoals refurbished.nl. Hier kun je eenvoudig filteren op A-grade, B-grade en C-grade refurbished MacBooks. Zoals je wellicht al kunt raden is de A-grade de beste kwaliteit. Zo goed als nieuw en klaar voor de actie. B-grade vertoont lichte sporen van gebruik en hier betaal je dan ook iets minder voor. C-grade heeft lichte beschadigingen. Als je daar echter niet mee zit, dan heb je al snel een top laptop voor weinig geld.

Back to school acties

 

Het nieuwe studiejaar gaat weer van start! Ben je er aan de late kant bij met de aanschaf van een nieuwe laptop of MacBook? Ook dan is er geen paniek. Er zijn altijd toffe back to school acties waar je als student van kan profiteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een refurbished MacBook Air? Eén van de lichtste – maar toch erg krachtige – laptops. Ideaal dus om mee te dragen in je schouder- of rugtas. Eenvoudig om mee te nemen en om op te werken. Niet alleen tijdens de hoorcolleges of thuis, maar ook voor bijvoorbeeld onderweg in de trein. Wanneer je een grafische studie doet, dan heb je natuurlijk al helemaal een krachtige laptop nodig. Kijk dan naar een MacBook Pro: die hebben dat extra vermogen waar je naar zoekt wanneer je een foto of een video wil bewerken.

 

Wil je geld in je zak houden en toch een ijzersterke MacBook in huis halen? Profiteer dan van een van de vele back to school acties!

 

Hierom kies je voor een refurbished Apple

 

Of je nu fan bent van de iPhone of iOs (of juist niet!), het is lastig om te beargumenteren dat een MacBook geen ijzersterke laptop is. Natuurlijk, voor gaming zijn deze laptops meestal niet de ideale keuze. Voor het dagelijkse werk of studeren zijn ze echter ideaal. Wat dacht je van programma’s als Sketch om mee te designen? Of Apple’s eigen gebruiksvriendelijke software?

 

MacBooks zijn van hoge kwaliteit en stellen je in staat om flexibel te werken. Ze kunnen mits goed verzorgd jaren mee, en zijn daarmee onze nummer één aanrader voor het aankomende jaar.

 

Wat wordt jouw nieuwe laptop dit studiejaar? Laat het ons weten in de comments!

Robert
Robert
De #1 huismus van Nederland! Schrijft van alles over films en series, het goede leven, geluk en ambitie.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!