Het ideale badpak voor elke maat

Het badpak is niet meer weg te denken uit het strandbeeld. Het badpak is zowel functioneel als mooi en sexy. Ook vrouwen met grote borsten mogen zich zelfverzekerd voelen op het strand en bij het zwembad. Juist om deze vrouwen te helpen zijn er badpakken voor een grote cupmaat. Gelukkig zijn dat tegenwoordig niet alleen de stoffige sportbadpakken. In samenwerking met Annadiva leggen wij je uit waarom jij deze zomer voor een badpak moet gaan!

 

Net zo mooi in een badpak


Tegenwoordig zijn er veel verschillende badpakken met diverse modellen. Zo zijn er badpakken die de borsten optisch kleiner laten lijken door de pasvorm en door cups die de borsten verdelen, zonder deze omhoog te liften. Ook zijn er badpakken die het tegenovergestelde doen. Halter badpakken zorgen voor een lift van de borsten. Beugel badpakken geven je borsten een mooie ronde vorm. Wil je een sexy badpak, ga dan voor een badpak met een lage of open rug. Vrouwen die liever niet op willen opvallen op het strand kunnen gaan voor een effen kleur als olijfgroen of zwart. Wil je juist wel de show stelen? Ga dan voor een badpak in een felle kleur of een opvallend printje.

 

Corrigerende badpak


Hoe fijn is het om je op het strand super comfortabel te voelen in je badpak? Dat kan met de corrigerende badpakken van PrimaDonna Swim en Fantasie Swim. Het corrigerende badpak van Fantasie Swim heeft bijvoorbeeld een lichte voering aan de voorkant waardoor het buikgedeelte wordt geflatteerd. Het corrigerende badpak van PrimaDonna Swim heeft een stevige voering die de buik en taille corrigeert, wat zorgt voor een slanker silhouet. Speel ook met kleuren op een badpak om optisch nog slanker te lijken. Denk hierbij aan zwarte stroken aan de zijkanten van het badpak.

 

Hier kun jij een badpak met een grote cup scoren

Tegenwoordig zijn er veel merken die begrijpen dat ook vrouwen met grote borsten een mooi badpak aan willen naar het strand. PrimaDonna is zo’n merk. PrimaDonna heeft badpakken in de collectie tot en met cupmaat I. Deze badpakken variëren van speelse badpakken met een vrolijk printje tot aan corrigerende badpakken met chique plooien.

 

Elomi Swim biedt badpakken vanaf cup E tot en met cup I. Bij een badpak met grotere cup zijn de schouderbandjes vaak wat breder voor extra comfort. Dit Engelse merk is gespecialiseerd in modieuze badmode voor volle vrouwen. In de collectie vind je vrolijke bloemenprints tot trendy dierenprintjes en wat subtielere streepjes.

 

Fantasie is een merk dat als doel heeft vrouwen met grote borsten super sexy en mooi te laten voelen. De badpakken van Fantasie Swim hebben spannende dieren- en exotische printjes. De badpakken zijn voorzien van een mooi diep decolleté met voldoende comfort en steun. De badpakken van Fantasie zijn beschikbaar tot en met cupmaat H.

 

Deze zomer is er een nieuw badmode merk op de markt: Annadiva Swim. Annadiva Swim is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een grotere cupmaat. De collectie zit vol met badpakken met vrolijke kleuren, toffe prints en luxe stoffen. Ben je dol op halter badpakken? Ook deze zijn er voor grotere cupmaten! Zo is er voor ieder wat wils en kun jij sexy en zelfverzekerd over het strand wandelen.

 

 

Robert
Robert
De #1 huismus van Nederland! Schrijft van alles over films en series, het goede leven, geluk en ambitie.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!