Het wordt weer kouder in Nederland

De zomer komt aan zijn eind en je merkt verschil in de temperaturen. Op de scooter is het ineens tien keer zo fris als een maand geleden. De zon gaat eerder onder en later op. Het is tijd om ons weer aan te passen en daarom is het tijd om lekker te gaan shoppen, voor warme kleren en wellicht nog andere leuke dingen.

Utrecht

De leukste stad om in te shoppen, is toch echt Utrecht. Ik woon zelf niet in de stad, maar wel in de provincie. Toen ik voor het eerst in Utrecht kwam, wist ik niet wat ik zag. Overal waar ik keek waren leuke winkels. Ik hou graag van het fysiek winkelen. Je kunt veel beter shoppen, kleren aanpassen en de ervaring krijgen. Mijn zus is gezellig meegegaan naar Utrecht, zij zoekt voor zichzelf ook nog leuke warme kleding. Waar ik vooral opzoek naar ben zijn grote maten winterjassen. Mijn zus is meer opzoek naar een degelijke trenchcoat, die is niet zo van de dikke winterjassen. Maar ik weet dat ik het ontzettend koud heb op de scooter in de winter.

Wat een keuze

We lopen op ons gemak door de stad en lopen allerlei leuke winkels binnen. Helaas raak ik niet geslaagd voor de winterjas dames in grote maten. Ik neem een kijkje op het internet nemen, terwijl we een broodje aan het eten zijn. Even een momentje rust. Shoppen is echt topsport. Je bent super veel aan het lopen en in de te kleine paskamers moet je kleren uit en aan doen. Op een gegeven moment kom ik een leuke jas tegen en ik zie dat er nog maar weinig op voorraad is, dus ik bestel hem meteen.

De jas is binnen, nu nog een paar leuke truien en laarzen. Ik shop meestal vier keer per jaar, maar dan doe ik het ook echt groots aanpakken. Ik kom dan vaak met acht tassen thuis en hier spaar ik dan een tijdje voor. Er zijn zo veel winkels in Utrecht, dat ik het bijna niet meer overzie. We hebben gelukkig nog drie uur om te shoppen, voordat de winkels dichtgaan. Even doorzetten dus.

Goed geslaagd

Nadat mijn zus en ik thuis kwamen na een gezellige dag in Utrecht, realiseerde wij ons dat wij ontzettend veel kleding hadden gekocht. Het paste net in onze kleine auto. Wat een klerenzooi eigenlijk! Maar wel erg leuke nieuwe kleding. Nu is het tijd om mijn oude truien en schoenen op te ruimen en plaats te maken voor mijn nieuwe kleding.

RubenWaslijn
RubenWaslijn
Ruben heeft een brede interesse, wat precies datgene is waardoor hij bij Waslijn.com is gaan schrijven. Hoofdzakelijk tikt hij echter artikelen over ondernemerschap en trends.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!