Barkrukken of barstoelen? Doe hier je inspiratie op.

Barkrukken en barstoelen zijn hot, hot, hot! En hoe gezellig is het om deze zomer heerlijk in de keuken te hangen met vrienden, wijn, en een paar heerlijke barkrukken om op te zitten? Daarom hebben we hier voor jou een aantal toffe voorbeelden op een rijtje gezet. Check ze uit!

 

Barkrukken en -stoelen met rugleuning

 

De industriële look van deze barstoel geeft jouw keuken die vibe waar je naar op zoek bent. Stoelen zoals deze zijn een echte looker en met een kleed, een gave tafel en een paar donkere accessoires, maak je een tof geheel.

 

 

 

 

Industrieel niet jouw ding? Ga dan voor een barstoel met een prettiger zitvlak, zoals deze. Een kleur zoals zwart is overigens eenvoudig schoon te houden en past in (bijna) elk interieur.

 

Zwart niet je ding? Dan zijn er gelukkig nog andere kleuren, zoals cognac bruin!

En zonder rugleuning

Niet iedereen is fan van de rugleuning. Wanneer je meer een originele barkruk in een modern jasje wil, dan zijn barkrukken zonder rugleuning wel erg prettig.

Deze kruk doet denken aan een boerenhuis! De ruwe houten pouten en het lederen zitvlak doen echt denken aan een landelijk interieur. Alsof het zo rechtstreeks uit de Noord-Hollandse duinen komt.

 

 

 

Ook industriële barkrukken zijn er zonder leuning.

Altijd gaaf voor in een stoere en meer ”cleane” kamer. Uiteraard zijn ook deze er met voetsteunen, zodat je alsnog comfortabel kunt zitten. Enorm gaaf bij elk industrieel interieur.

 

Wat staat er in jouw keuken?

Wat zijn jouw favoriete barkrukken -stoelen? Waarvan kijken jouw gasten op wanneer ze je keuken zien? Laat het ons weten in de comments, of stuur je foto’s naar info@waslijn.com! Wie weet stelen jouw barkrukken dan de spotlight in ons volgende keuken inspiratie artikel.

Lily
Lily
Blue haired and blue eyed: Lily is all about wonen & fashion. Lees je een woon- of fashion artikel op Waslijn.com, dan komt het van Lily.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!