Een mancave: wat moet er aanwezig zijn?

Is het niet de droom van elke man om een mancave te hebben in z’n huis? Indien je een lege ruimte hebt is dit een leuke manier om ze op te vullen. Wij geven je alvast een aantal leuke ideeën over wat er allemaal aanwezig moet zijn in jouw mancave!

 

Home cinema

Bij een goede mancave hoort natuurlijk een eigengemaakte home cinema. Hier kan je dan steeds met de vrienden de nieuwste films bekijken. Je maakt dit zo budgetvriendelijk mogelijk door te investeren in enkele zitzakken en een beamer. Vervolgens kan je je laptop via een hdmi kabel verbinden met de beamer, en eender welke film kijken op jouw favoriete streamingservice. Denk er ook aan om een goed stereosysteem aan te schaffen. Haal vervolgens de nodige snacks en drankjes en je filmavond kan beginnen! Welke film zet je als eerste op in jouw mancave?

 

Bar

Het kan natuurlijk niet elke avond een filmavond zijn, soms wil je ook gewoon een lekker drankje drinken. Dit kan aan je gloednieuwe bar, met bijhorende toog en krukken. Je kan zelfs een tapsysteem laten installeren om lekkere biertjes te proeven. Verder kan een kwaliteitsvol koffiemachine met je favoriete koffiebonen ook niet ontbreken. Als koffieliefhebber is dit zeker een musthave in jouw mancave!

 

Pooltafel

Als er één stereotype item aanwezig moet zijn in je mancave, dan is het wel een pooltafel. Het spel wordt gezien als de ideale cafésport. Dit omdat het leuk en spannend is, én je nog steeds goed met elkaar kan babbelen. Als je dus genoeg ruimte hebt, dan is een pooltafel echt iets voor jou en de vrienden.

 

Retro games

Flipperkasten en arcade games, een absolute topper om te hebben in jouw mancave. Dit geeft niet alleen een coole vibe aan je ruimte, maar zorgt ook voor de nodige nostalgie. Denk aan games als PacMan, Space Invaders, Donkey Kong, Street Fighter, … Allemaal spelletjes die je wellicht vroeger wel eens hebt gespeeld.

 

Barbecue of grillplaat

Als je het geluk hebt om je mancave in een buitenruimte te maken, dan kan er één ding absoluut niet missen: een barbecue of grillplaat. Het is geen geheim dat de meeste mannen graag barbecueën of grillen. Denk aan ‘s ochtends heerlijk wat spek grillen op je grillplaat, terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie uit je Senseo machine. ‘s Avonds kan je dan een grote barbecue organiseren voor alle vrienden. Lamskoteletten, steaks, ribbekes, …  Wij krijgen er alvast honger van!

Robert
Robert
De #1 huismus van Nederland! Schrijft van alles over films en series, het goede leven, geluk en ambitie.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!