Super divers aanbod in wastafelkranen

Tegenwoordig is een wastafelkraan met een bepaalde kleur of andere vorm ontzettend hip. Je hebt ze bijvoorbeeld in het goud en in het zilver, maar ook in allerlei soorten en maten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je kraan te laten inbouwen of opbouwen, maar wat is het verschil? En wat zijn nou de tofste kranen van het moment? Hieronder lees je meer!

 

Een inbouw of opbouw wastafelkraan?

Je denkt vast, wat is het verschil tussen een opbouw of inbouw kraan? Zit hier überhaupt een verschil in? Een opbouw wastafelkraan is het meest verkochte soort onder de wastafelkranen. Deze zijn geschikt voor wastafels met een kraangat. De voordelen van een opbouw kraan zijn dat de montage eenvoudiger is en dat de prijs veel goedkoper is ten opzichte van een inbouwkraan. Een inbouw wastafelkraan is geschikt voor wastafels zonder kraangat en bestaat ook uit twee delen: het inbouwdeel (het deel wat het water regelt en in de muur wordt gemonteerd) en het opbouwdeel (de kraan zelf). Een inbouw wastafelkraan is super populair bij mensen die hun badkamer willen omtoveren tot iets moois!

 

Diverse stijlen en kleuren voor de wastafelkranen

Het is helemaal van deze tijd om een kraan met bijvoorbeeld een andere kleur te nemen of met een andere stijl. Toch blijven de meest verkochte kranen de moderne, tijdloze mengkraan. Tegenwoordig heb je ook een vierkante, kubistische stijl of een combinatie kraan van klassiek en modern. De meest voorkomende kleur voor de kranen in de badkamer is hoogglans chroom. Alleen nu is het ook super hip om voor een mat zwarte kraan te gaan, of juist een gouden kraan. Het is wel belangrijk dat je dan dezelfde stijl in bijvoorbeeld je badkamer aanhoudt en alle kranen dezelfde kleur geeft!

 

Conclusie

Er valt dus te concluderen dat er super veel verschillende wastafelkranen zijn in allerlei kleuren en stijlen! Het is belangrijk dat je goed nagaat of je voor een inbouw of opbouw kraan gaat, dit ligt natuurlijk volledig aan jouw wastafel. Het is hartstikke hot om een keer voor iets anders te gaan dan voor de normale standaard kleur of stijl. Zorg dat je het goed combineert met de juiste elementen. Hierdoor krijgt je badkamer of keuken een hele andere uitstraling die je wellicht nóg mooier vindt dan je in eerste instantie dacht!

Robert
Robert
De #1 huismus van Nederland! Schrijft van alles over films en series, het goede leven, geluk en ambitie.

Ontdek

Volgende artikelen

Ontdek

Meer leuke nieuwtjes!